Oferta Przyjęcie Komunijne Zajazd Przystocze

Wersja I

  • Pasztet z grzybami leśnymi i sosem cumberland
  • Rosół tradycyjny z ręcznie wyrabianym makaronem
  • Flaczki
  • Klasyczny De Volaille
  • Tradycyjny kotlet schabowy
  • ziemniaki opiekane z czosnkiem i majerankiem,
  • ziemniaki gotowane w maśle i koprze,
  • ćwiartka ziemniaka ze skórą
  • bukiet warzyw gotowanych z migdałami,
  • warzywa grillowane z tymiankiem
  • marchew glazurowana,
  • sałatka Colesław,
  • surówka z kapusty pekińskiej,
  • surówka z czerwonej kapusty
  • Gorąca szarlotka z sandomierskich jabłek z prażonymi migdałami, musem brzoskwiniowym i lodami waniliowymi
  • Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
  • Bigos staropolski
  • Zupa gulaszowa
  • Półmisek mięs pieczonych z piklami i chrzanem
  • Kruche kiełbasy i soczyste wędliny 
  • Kompozycja pasztetów
  • Schab z musem chrzanowym
  • Schab w galarecie
  • Jaja garnirowane wytrawnymi pastami
  • Rolada serowa faszerowana pieczarkami
  • Tortilla z łososiem
  • Śledzie po cygańsku
  • Śledzie w pikantnej salsie
  • Śledzie w oleju z majerankiem
  • Sałatka grecka z fetą i oliwkami
  • Sałatka Gyros
  • Sałatka z kurczakiem, ananasem i sosem curry
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą i serem pleśniowym
  • Sałatka Cezar
  • chrzanowy
  • tatarski
  • pikantna salsa
  • czosnkowy
  • Świeżo parzona kawa
  • Wybór herbat czarnych i smakowych
  • Ciasta z  Cukierni (3 rodzaje)
  • Musy owocowe

Gazowane/niegazowane/soki/woda mineralna

Wersja II

  • Pasztet z grzybami leśnymi i sosem cumberland
  • Bulion z gęsi z ręcznie robionym makaronem
  • Krem pomidorowy z bazylią i paluchem z czarnuszką
  • Kieszeń drobiowa faszerowana pieczarkami opiekana w klarze jajecznym

  • Karczek w sosie grzybowym

  • ziemniaki opiekane z czosnkiem i majerankiem,

  • ziemniaki gotowane w maśle i koprze,

  • ćwiartka ziemniaka ze skórą

  • kluseczki śląskie

  • bukiet warzyw gotowanych z migdałami,

  • warzywa grillowane z tymiankiem

  • marchew glazurowana,

  • sałatka Colesław,

  • surówka z kapusty pekińskiej,

  • surówka z czerwonej kapusty

  • Gorąca szarlotka z sandomierskich jabłek z prażonymi migdałami, musem brzoskwiniowym i lodami waniliowymi

  • Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

  • Bałtowskie misy pierogowe z barszczykiem czerwonym
  • Zupa gulaszowa
  • Półmisek mięs pieczonych z piklami i chrzanem
  • Kruche kiełbasy i soczyste wędliny
  • Kompozycja pasztetów
  • Schab z musem chrzanowym
  • Schab w galarecie
  • Jaja garnirowane wytrawnymi pastami
  • Rolada serowa faszerowana pieczarkami
  • Tortilla z łososiem
  • Śledzie po cygańsku
  • Śledzie w pikantnej salsie
  • Śledzie w oleju z majerankiem
  • Sałatka grecka z fetą i oliwkami

  • Sałatka Gyros

  • Sałatka z kurczakiem, ananasem i sosem curry

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa

  • Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą i serem pleśniowym

  • Sałatka Cezar

  • chrzanowy

  • tatarski

  • pikantna salsa

  • czosnkowy

  • Świeżo parzona kawa
  • Wybór herbat czarnych i smakowych
  • Ciasta z Cukierni (4 rodzaje)
  • Babeczki z owocami/rurki z kremem
  • Musy owocowe
  • Owoce

Gazowane/niegazowane/soki/woda mineralna

Skontaktuj się z nami w celu wyceny przyjęcia.

Małgorzata Choinka
tel. 797 028 489
małgorzata.choinka@jurapark.pl