Wersja I
- Pasztet z grzybami leśnymi i sosem cumberland
- Rosół tradycyjny z ręcznie wyrabianym makaronem
- Flaczki
- Klasyczny De Volaille
- Tradycyjny kotlet schabowy
- ziemniaki opiekane z czosnkiem i majerankiem,
- ziemniaki gotowane w maśle i koprze,
- ćwiartka ziemniaka ze skórą
- bukiet warzyw gotowanych z migdałami,
- warzywa grillowane z tymiankiem
- marchew glazurowana,
- sałatka Colesław,
- surówka z kapusty pekińskiej,
- surówka z czerwonej kapusty
- Gorąca szarlotka z sandomierskich jabłek z prażonymi migdałami, musem brzoskwiniowym i lodami waniliowymi
- Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
- Bigos staropolski
- Zupa gulaszowa
- Półmisek mięs pieczonych z piklami i chrzanem
- Kruche kiełbasy i soczyste wędliny
- Kompozycja pasztetów
- Schab z musem chrzanowym
- Schab w galarecie
- Jaja garnirowane wytrawnymi pastami
- Rolada serowa faszerowana pieczarkami
- Tortilla z łososiem
- Śledzie po cygańsku
- Śledzie w pikantnej salsie
- Śledzie w oleju z majerankiem
- Sałatka grecka z fetą i oliwkami
- Sałatka Gyros
- Sałatka z kurczakiem, ananasem i sosem curry
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą i serem pleśniowym
- Sałatka Cezar
- chrzanowy
- tatarski
- pikantna salsa
- czosnkowy
- Świeżo parzona kawa
- Wybór herbat czarnych i smakowych
- Ciasta z Cukierni (3 rodzaje)
- Musy owocowe
Gazowane/niegazowane/soki/woda mineralna
Wersja II
- Pasztet z grzybami leśnymi i sosem cumberland
- Bulion z gęsi z ręcznie robionym makaronem
- Krem pomidorowy z bazylią i paluchem z czarnuszką
Kieszeń drobiowa faszerowana pieczarkami opiekana w klarze jajecznym
Karczek w sosie grzybowym
ziemniaki opiekane z czosnkiem i majerankiem,
ziemniaki gotowane w maśle i koprze,
ćwiartka ziemniaka ze skórą
kluseczki śląskie
bukiet warzyw gotowanych z migdałami,
warzywa grillowane z tymiankiem
marchew glazurowana,
sałatka Colesław,
surówka z kapusty pekińskiej,
surówka z czerwonej kapusty
Gorąca szarlotka z sandomierskich jabłek z prażonymi migdałami, musem brzoskwiniowym i lodami waniliowymi
Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
- Bałtowskie misy pierogowe z barszczykiem czerwonym
- Zupa gulaszowa
- Półmisek mięs pieczonych z piklami i chrzanem
- Kruche kiełbasy i soczyste wędliny
- Kompozycja pasztetów
- Schab z musem chrzanowym
- Schab w galarecie
- Jaja garnirowane wytrawnymi pastami
- Rolada serowa faszerowana pieczarkami
- Tortilla z łososiem
- Śledzie po cygańsku
- Śledzie w pikantnej salsie
- Śledzie w oleju z majerankiem
Sałatka grecka z fetą i oliwkami
Sałatka Gyros
Sałatka z kurczakiem, ananasem i sosem curry
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą i serem pleśniowym
Sałatka Cezar
chrzanowy
tatarski
pikantna salsa
czosnkowy
- Świeżo parzona kawa
- Wybór herbat czarnych i smakowych
- Ciasta z Cukierni (4 rodzaje)
- Babeczki z owocami/rurki z kremem
- Musy owocowe
- Owoce
Gazowane/niegazowane/soki/woda mineralna
Skontaktuj się z nami w celu wyceny przyjęcia.
Małgorzata Choinka
tel. 797 028 489
małgorzata.choinka@jurapark.pl