Imprezy integracyjne

Coraz ważniejsze znaczenie w budowie prawidłowej relacji pomiędzy Pracownikami w nowoczesnej firmie, zajmują SPOTKANIA I IMPREZY INTEGRACYJNE – jako nośnik pozytywnych emocji, tworzonych podczas przyjaznej rywalizacji, będąc jednocześnie niezastąpionym budulcem scalającym osoby biorące w nich udział.

Posiadając duże doświadczenie w realizacji spotkań integracyjnych, jesteśmy w stanie przygotować i wykonać dla Państwa prawie każdy projekt, oferując wypoczynek, dobrą zabawę i integracje zespołu. Scenariusz zawsze dostosowujemy do potrzeb oraz preferencji naszych Klientów. Wiemy, jak bardzo cenią Państwo dobrą współpracę pomiędzy pracownikami oraz swoimi kontrahentami. Wiemy również, że nie chcecie tracić cennego czasu na organizację spotkań i konferencji. Dlatego to my przygotujemy i zrealizujemy profesjonalny projekt imprezy, w pełni dopasowany do Państwa indywidualnych potrzeb. Wasi goście poczują się wyjątkowo, a Wy będziecie mogli skupić się na tym, co dla Was najważniejsze.


MENU

  • STÓŁ WIEJSKI – kiełbasa wiejska, szynka wędzona, schab wiejski, kaszanka pieczona w jelicie, salceson w „maćku”, boczek rolowany, pasztet z pieca, smalec ze skwarkami, ogórki, pieczywo jasne i ciemne, Gorzałka Bałtowska.
  • STÓŁ SZWEDZKI – wędliny, deski serów, sałatki, surówki, ogórki z cebulką, pomidory, jajka faszerowane, papryka marynowana, grzybki marynowane, śledzie po wiejsku, śledzie po kaszubsku.
  • KĄCIK KAWOWY – kawa, herbata, soki, ciasta, rogaliki, bułeczki, kosz z owocami itp.
  • DANIA Z GRILLA – kiełbasa, kaszanka, karczek, pstrąg, polędwica z dodatkami, pieczywem lub frytkami
  • PRZYKŁADOWE DANIA GORĄCE – żurek w chlebku, zupa gulaszowa, strogonow, bigos z pieczywem, barszczyk czerwony z pasztecikiem, pieczony prosiak faszerowany kaszą, pieczony dzik.
    • trzy rodzaje mięs (filet rybny, filet z kurczaka, schab), frytki, bukiet surówek,
    • roladki napoleońskie z sosem myśliwskim, ziemniaki opiekane, buraczki na ciepło,
    • kotlet schabowy z serem, pieczarkami, ziemniaki, marchewka z groszkiem na ciepło,
    • kieszeń drobiowa, frytki, bukiet surówek,
    • pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaki, bukiet surówek,
    • karczek z grilla z sosem, ziemniaki, bukiet surówek,
    • pieczony baran,
    • pieczony indyk.
  • NAPOJE: zimne, gorące, alkohole: piwo, piwo grzane, wino grzane, wódka.


ZABAWA TANECZNA

DJ lub zespół muzyczny


ATRAKCJE BAŁTOWSKIEGO KOMPLEKSU TURYSTYCZNEGO

Do dyspozycji gości udostępniamy wszystkie atrakcje naszego kompleksu.


ATRAKCJE SPECJALNE

  • POKAZY TANECZNE – solowe lub formacji tanecznych,
  • POKAZY FITNESS I KULTURYSTYKA – pokaz układów taneczno – akrobatycznych,
  • POKAZY BARMAŃSKIE
  • KARAOKE
  • QUESTING
  • TANIEC Z OGNIEM

KONTAKT

Małgorzata Choinka – tel. 797 028 489
malgorzata.choinka@jurapark.pl